GGD West-Brabant
Geplaatst op: 07-05-2019 om 12:15 uur
Laatst gewijzigd op: 07-05-2019 om 12:30 uur

Neem een kijkje in ons jaarverslag

Letterlijk en figuurlijk opstaan voor de meest kwetsbaren in onze samenleving, dat is onze belangrijkste uitdaging. We zijn er voor iedereen, maar we richten onze focus vooral op mensen die als gevolg van hun kwetsbaarheid niet of nauwelijks toekomen aan hun eigen gezondheidsvaardigheden. Om dit waar te maken, hebben we ambities geformuleerd. Lees hier meer over in ons jaarverslag over 2018.

Ons digitale jaarverslag 2018 is opgebouwd rondom de ambities ‘gezonde en veilige leefomgeving’, ‘meer zelfredzame samenleving’, ‘kwetsbare groepen’ en ‘gezonde jeugd’. Daarnaast leest u wat klanten van ons vinden.

Neem een kijkje op www.ggdwestbrabantjaarverslag.nl want daar presenteren we vol trots wat we samen met gemeenten, burgers en samenwerkingspartners in 2018 hebben bereikt.

Jaarverslag van de GGD West-Brabant