GGD West-Brabant
Geplaatst op: 09-05-2019 om 08:39 uur
Laatst gewijzigd op: 05-02-2021 om 11:44 uur

Ik zoek een stage

Ben je op zoek naar een stageplaats? Hiervoor zijn mogelijkheden binnen onze organisatie.
Wij hebben voorlopig geen stageplekken hebben voor doktersassistenten.

wat stagiaires van ons vinden

De afgelopen jaren liepen tientallen studenten stage of een coschap of gingen zij aan de slag binnen een opleidingsplek bij GGD West-Brabant. Vaak was de ene student daarover nog enthousiaster dan de andere. Sommigen van hen zijn zelfs meteen na de opleiding bij ons komen werken. Wat horen we vaak van onze stagiaires en studenten?​

"Wat mij aanspreekt, is dat bij de GGD geen dag hetzelfde is. Ik leerde ook allerlei milieus en culturen kennen."

"Ik heb enorm veel geleerd en genoten van mijn stage binnen innovatie bij GGD West-Brabant. Door de diversiteit aan mensen en teams, doe je veel nieuwe kennis op. Ik heb me de afgelopen maanden kunnen ontwikkelen van student naar professional, met grote dank aan alle collega's van de GGD die me op dit avontuur gesteund hebben."

“Door het netwerk van de GGD kan ik makkelijk in contact komen met andere organisaties. Dit zorgt voor een leuke leer-/werkervaring en het draagt bij aan mijn onderzoek.”

“Doordat ik met vele afdelingen in contact kom, maakt het mijn stage veel interessanter. Bovendien krijg ik bij de GGD genoeg ondersteuning van collega’s, waardoor ik mijn stage goed kan uitvoeren.”


Stel je vraag online

Ben je op zoek naar een stage bij de GGD, stel hier je vraag.