GGD West-Brabant
Geplaatst op: 30-10-2018 om 08:26 uur
Laatst gewijzigd op: 20-03-2020 om 09:07 uur

Centrum Seksuele Gezondheid

Seksualiteit is een belangrijk onderdeel van het leven voor bijna alle mensen en voor alle leeftijden. Het Centrum seksuele gezondheid staat dan ook voor gezonde seksualiteit voor iedereen en we gaan hierover op een positieve en respectvolle manier het gesprek aan. We geven hulpverlening en advies over verschillende onderwerpen zoals over seksualiteit, anticonceptie (voorbehoedsmiddelen) en seksueel overdraagbare aandoeningen (soa testen).

De GGD heeft spreekuren Seksuele Gezondheid voor al je vragen over liefde en seks. Ben jij jonger dan 25 jaar en wil je een deskundige spreken? Maak een afspraak en kom bij ons langs,  0900 369 69 69.

Chatten, mailen of informatie lezen kan ook, ga hiervoor naar sense.info. De website voor al jouw vragen over liefde en seks.

Let op: 
Momenteel is het niet mogelijk om een SOA test te doen wanneer je geen SOA gerelateerde klachten hebt. Je leest het op de website wanneer dit weer mogelijk is. Heb je wel klachten of ben je gewaarschuwd? Neem dan contact op via 0900 369 69 69. Een waarschuwing en klachten zullen altijd telefonisch uitgevraagd worden om te zien of je in aanmerking komt voor een test.

Nieuws

PrEP bij de GGD

Vanaf 1 augustus start een landelijke PrEP- regeling. GGD’en kunnen door deze regeling de hiv-preventiepil en PrEP-zorg leveren aan de groep van mannen die seks hebben met mannen met een verhoogd risico op hiv. GGD’en zijn er blij mee dat er nu een begin gemaakt kan worden met het voorkomen van nieuwe hiv-infecties via deze regeling. GGD West Brabant staat per 1 september klaar PrEP-zorg te leveren.

Lees verder

Bij welke locaties kan ik terecht?

Voor een afspraak kun je terecht bij

de GGD in Breda

de GGD in Bergen op Zoom (Halsteren)

de GGD in Roosendaal

Meisjesbesnijdenis
Op ons Sense-spreekuur komen meisjes of vrouwen die vragen stellen over besnijdenis of hun eigen ervaringen delen. Een besnijdenis meemaken kan een traumatische ervaring zijn. Blijf er niet mee zitten, praat erover. Maak een afspraak via 0900 369 69 69.
Ben jij een sekswerker?

Inloopspreekuur 'Als seks je werk is'

I.v.m. het Coronavirus is er de komende tijd geen inloopspreekuur voor sekswerkers. U leest op de website wanneer dit weer mogelijk is.

Bij soa gerelateerde klachten en/of andere problemen bellen naar:

Op maandag: 0623082439

Op dinsdag t/m vrijdag: 0900 369 69 69

Ik wil een soa-test

 
Maak een afspraak: 0900 369 69 69
08:30 tot 17:00 uur