GGD West-Brabant
Geplaatst op: 29-03-2016 om 16:30 uur
Laatst gewijzigd op: 27-08-2020 om 10:20 uur

Arbeidsvoorwaarden

De GGD West-Brabant biedt een stimulerend werkklimaat met volop kansen. 

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Scholing en persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel bij GGD West-Brabant. Wij moedigen medewerkers aan om tijdens je loopbaan bijscholing te volgen. Hiervoor is een persoonlijk en een organisatiebudget beschikbaar. Je hebt zelf de verantwoordelijkheid om jouw scholing op pijl te houden, de GGD faciliteert en stimuleert. Daarnaast is de GGD West-Brabant is een opleidingsinrichting en biedt de opleiding van arts maatschappij en gezondheid 1e en 2e fase aan.

Hoeveel vakantiedagen krijg ik?

De GGD kent geen strakke verlofregeling meer met daarin een aantal verlofuren. Je hebt wel recht op het wettelijke en bovenwettelijk aantal verlofuren. Maar niemand hoeft verlof aan te vragen of te registreren. De GGD vindt het belangrijk dat mensen op basis van eigen en gezamenlijke verantwoordelijkheid de juiste balans tussen werk en privé vinden.

Pensioen

Als GGD zijn we aangesloten bij de Stichting Pensioenfonds ABP. Het pensioenreglement is op basis van collectieve afspraken tot stand gekomen. De GGD neemt 70 procent van de premie voor zijn rekening en medewerkers van de GGD betalen de overige 30 procent van de premie. Voor meer informatie over het ABP-pensioen www.abp.nl.

Collectieve zorgverzekering

Medewerkers van de GGD West-Brabant en hun gezinsleden kunnen gebruik maken van de collectieve zorgverzekeringvan CZ, IZA of Menzis.