GGD West-Brabant
Geplaatst op: 21-10-2018 om 21:20 uur
Laatst gewijzigd op: 13-04-2021 om 09:40 uur

Webinars voor professionals

Regelmatig organiseren wij webinars, zowel voor professionals in de gezondheidszorg als voor onze klanten en overige geïnteresseerden. Op de hoogte blijven van toekomstige webinars? Wij verspreiden de uitnodiging ook via onze e-mailnieuwsbrief. Meld je hiernaast aan en mis geen uitnodiging meer. 

terugkijken

Ziekteverzuim van leerlingen

De meeste ziekgemelde leerlingen zijn weer snel terug op school, maar soms wordt ziekteverzuim wel een probleem. Jeugdarts Esther deelt in dit webinar haar ervaringen en tips bij ‘gewoon’ ziekteverzuim en beantwoord de meest gestelde vragen bij corona-gerelateerd ziekteverzuim. 

Voor leerkrachten van het basisonderwijs.

Kijk webinar terug 

Lentekriebels

Dit webinar geeft leerkrachten van het basisonderwijs een toelichting op de week van de lentekriebels en het lespakket ‘kriebels in je buik’.
Zij krijgen informatie over de aanpak, praktijkervaringen en tips bij lastige situaties

Voor leerkrachten van het basisonderwijs.

Kijk webinar terug

'een pestvrije school'

Thumbnail van webinar pestvrije schoolAns van de Borst (adviseur preventie en gezondheid) en Selma Velthuizen (jeugdverpleegkundige) gaven een webinar over de PRIMA-aanpak. Dit is een effectieve manier om pesten op school aan te pakken. Met deze aanpak achterhaal je de oorzaken van pesten en ga je de bestaande schoolomgeving zo herstructureren dat de mogelijkheden en beloningen voor pesten verkleind worden. 

Kijk webinar terug

Sociale innovatie

Bij de GGD West Brabant hebben we al circa 10 jaar ervaring opgedaan met sociale innovatie. In dit webinar lichten we 2 succesvolle methodes toe, nl de pitch en de Voort innovatiemethode. En de inzet van webinars komt ook aan bod.

Kijk webinar terug