GGD West-Brabant
Nieuws
Geplaatst op: 12-12-2017 om 14:35 uur
Laatst gewijzigd op: 12-12-2017 om 14:44 uur

KIDDI-app voor kinderopvang

Bent u werkzaam in de kinderopvang? Dan heeft u hem wellicht al gebruikt op werk: de KIDDI-app van het RIVM. Voor vragen over ziekten als krentenbaard en kinkhoest, kunt u snel terecht op de KIDDI-app. De app is te downloaden op smartphone en tablet.

De KIDDI-app geeft informatie over infectieziekten en hygiëne in de kinderopvang. De app geeft toegang tot informatie over infectieziekten, hygiënemaatregelen en ziekten met meldplicht. Bedoeld voor medewerkers in de kinderopvang, maar door iedereen te gebruiken. Informatie in de app is gebaseerd op de richtlijn voor kindercentra van het Landelijk Centrum voor Hygiëne en Veiligheid (LCHV), onderdeel van het RIVM.

Benieuwd naar de app? Hij is gratis te downloaden in de Apple Store (Apple) en de Play Store (Android).