GGD West-Brabant
Geplaatst op: 21-10-2018 om 21:20 uur
Laatst gewijzigd op: 27-01-2020 om 15:02 uur

Webinars voor professionals

Regelmatig organiseren wij webinars, zowel voor professionals in de gezondheidszorg als voor onze klanten en overige geïnteresseerden.  Op de hoogte blijven van toekomstige webinars? Wij verspreiden de uitnodiging ook via onze e-mailnieuwsbrief. Meld u hiernaast aan en mis geen uitnodiging meer. 

terugkijken

Sociale innovatie

Bij de GGD West Brabant hebben we al circa 10 jaar ervaring opgedaan met sociale innovatie. In dit webinar lichten we 2 succesvolle methodes toe, nl de pitch en de Voort innovatiemethode. En de inzet van webinars komt ook aan bod.

Kijk webinar terug

Lentekriebels

Dit webinar geeft leerkrachten van het basisonderwijs een toelichting op de week van de lentekriebels en het lespakket ‘kriebels in je buik’.
Zij krijgen informatie over de aanpak, praktijkervaringen en tips bij lastige situaties

Voor leerkrachten van het basisonderwijs.

Kijk webinar terug

Webinar 'een pestvrije school'

Thumbnail van webinar pestvrije schoolAns van de Borst (adviseur preventie en gezondheid) en Selma Velthuizen (jeugdverpleegkundige) gaven een webinar over de PRIMA-aanpak. Dit is een effectieve manier om pesten op school aan te pakken. Met deze aanpak achterhaal je de oorzaken van pesten en ga je de bestaande schoolomgeving zo herstructureren dat de mogelijkheden en beloningen voor pesten verkleind worden. 

Kijk webinar terug

Geplaatst op: 21-10-2018 om 21:26 uur
Laatst gewijzigd op: 27-01-2020 om 15:02 uur

Het grijze gebied van prostitutie

De wereld van prostitutie een verborgen wereld. Dit betekend alleen niet dat deze er niet is. Het is een wereld vol grijze gebieden. Werk je bij de gemeente, een ziekenhuis, of andere hulpverlenende instanties en word jij in je werk wel eens geconfronteerd met prostitutie? Dan is deze webinar wat voor jou! Klik hier om je in te schrijven

 

Kijk webinar terug

Antibioticaresitentie in de eerste lijn

antibioticaresitentie in de eerste lijn Resistente bacteriën zijn niet langer een vraagstuk dat zich beperkt tot het ziekenhuis. Ook in andere zorgomgevingen en in de eerste lijn krijgen voorschrijvers vaker te maken met bacteriën die resistent zijn tegen het eerste keus antibioticum. Dit webinar richtte zich op huisartsen maar is ook relevant voor andere voorschrijvers zoals bijvoorbeeld specialisten ouderen geneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten..

 

Kijk webinar terug