GGD West-Brabant
Geplaatst op: 04-06-2021 om 09:10 uur
Laatst gewijzigd op: 11-06-2021 om 12:44 uur

Registratie coronavaccinatie in het gele boekje

Kom je binnenkort voor je eerste of tweede prik naar een van onze locaties? Neem dan je Gele Boekje mee en vraag om een sticker met aantekening. Heb je al een eerste prik gehad, maar destijds geen sticker in het Gele Boekje? Met terugwerkende kracht kun je ook nog een sticker met aantekening krijgen voor je eerste prik. In tegenstelling tot enkele andere GGD-en werken wij niet met stempels.

Mocht je beide prikken al gehad hebben en alsnog een sticker met aantekening willen? Vanaf maandag 7 juni kun je hiervoor naar onze locatie Breepark in Breda komen. Let op: Dit kan alleen als je de vaccinaties bij de GGD hebt gehad. Meld wel bij de host dat je hiervoor komt. Hij of zij wijst je dan naar de juiste balie. En vergeet niet om de print van je registratiebewijs mee te nemen dat je hebt gekregen toen je je laatste prik kreeg. Neem ook een identificatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart) mee en natuurlijk je Gele Boekje. De vaccinatielocatie Breepark is 7 dagen per week open van 08.00 - 20.00 uur.

De openingstijden in week 24 (14 juni) zijn:

Maandag:           16.30 – 21.30 uur
Dinsdag:              18.30 – 21.30 uur
Woensdag:         16.30 – 21.30 uur
Donderdag:        16.30 – 21.30 uur
Vrijdag:              16.30 – 21.30 uur

Vanaf 19 juni kun je weer tijdens de reguliere openingstijden van de vaccinatielocatie terecht. 

Geel vaccinatieboekje bestellen

Heb je geen Geel Boekje maar wil je deze wel? Wij verstrekken of verkopen geen Gele Boekjes. Hiervoor kun je terecht bij www.mijnvaccinatieboekje.nl  

Geen officieel vaccinatiebewijs

Tot slot: de registratiekaart coronavaccinatie die je op de vaccinatielocatie krijgt, heeft geen status als officieel vaccinatiebewijs. Het ministerie van VWS werkt aan een fraudebestendig vaccinatiebewijs voor álle Nederlanders als onderdeel van het Digitaal Groen Certificaat dat op Europees niveau wordt ontwikkeld. Het gele vaccinatieboekje voldoet niet aan deze eisen en heeft geen status als officieel vaccinatiebewijs in het kader van de coronavaccinaties vanuit de Rijksoverheid, ook niet als je de registratiekaart erin stopt.

Meer informatie vind je op de website van de Rijksoverheid