GGD West-Brabant
Geplaatst op: 11-02-2021 om 11:53 uur
Laatst gewijzigd op: 11-02-2021 om 11:57 uur

Eerste leveringen AstraZeneca

Eerste leveringen AstraZeneca voor doelgroep zorgmedewerkers langdurige zorg en 60 t/m 64 jarigen. Het vaccin van AstraZeneca is goedgekeurd en vanaf maandag 15 februari gaan wij hiermee in Breda prikken.

Het vaccin van AstraZeneca is goedgekeurd en vanaf maandag 15 februari gaan wij hiermee in Breda prikken. Wij zullen het vaccin op onze locaties inzetten voor zorgmedewerkers van verpleeghuizen, gehandicaptenzorg, wijkverpleging en de medewerkers Wmo-ondersteuning. Alle zorgmedewerkers die al op de wachtlijst stonden voor een vaccinatie krijgen op vrijdag 12 februari een sms. Zorgpersoneel dat nog geen uitnodiging van de werkgever heeft ontvangen, moeten hierop wachten voordat ze een afspraak kunnen inplannen. 

Daarnaast komt vanaf medio februari ook de groep 60 t/m 64 jarigen in aanmerking voor vaccinatie met AstraZeneca. Zij kunnen hiervoor terecht bij hun huisarts. Ook de uitnodiging komt via de huisarts. In februari wordt ook gestart met het uitnodigen van een deel van de intramurale GGZ-cliënten en hun medewerkers, alsook die van de GGZ-crisisdiensten. Zij krijgen de vaccinatie via de instelling.

Meer informatie lees je op Rijksoverheid.nl

Meer over het vaccin AstraZeneca lees je op Rijksoverheid.nl