GGD West-Brabant
Geplaatst op: 28-11-2018 om 15:24 uur
Laatst gewijzigd op: 28-11-2018 om 15:39 uur

Vaccinatie DTP/BMR op 28 november 2018 in Bergen op Zoom en Breda

Komt uw kind vandaag voor de DTP/BMR-prik naar de GGD in Breda of Sporthal Gageldonk in Bergen op Zoom? Door omstandigheden kunnen wij pas later op de middag starten met vaccineren. In dit bericht leest u hierover meer.

Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom kunnen wij pas na 16.00 uur starten met vaccineren. Bent u voor een eerder tijdstip uitgenodigd, dan is het helaas niet mogelijk vandaag de vaccinatie te krijgen. Klik hier voor alle data en locaties.

Breda

In Breda konden wij pas vanaf 15.30 uur starten met vaccineren. Bent u voor een eerder tijdstip uitgenodigd en lukt het niet om na 15.30 uur te komen, dan bent u ook op woensdag 12 december welkom. Klik hier voor de tijden en eventuele andere data en locaties

Wij begrijpen dat deze situatie ook voor u heel vervelend is. Wij hopen op uw begrip.