GGD West-Brabant
Geplaatst op: 25-09-2018 om 11:35 uur
Laatst gewijzigd op: 25-09-2018 om 12:09 uur

Health innovation school

GGD-West Brabant, Care Innovation Center West-Brabant, Innovitapark en Alles is Gezondheid bundelen hun krachten en lanceren in januari 2019 de Health Innovation School Zuid West Nederland.
Hier krijgen 50 innovatieve professionals en (toekomstige) leiders de mogelijkheid om samen te leren, co-creëren en te implementeren rondom vitaliteit, welzijn en zorg. Complexe en regionale uitdagingen zijn hierbij het vertrekpunt. Dit programma versterkt het ecosysteem in Zuid West Nederland rondom Gezondheid. Deelnemers zullen worden getraind op vaardigheden en kennis rondom innoveren, implementeren, opschalen en borgen. Vanaf november kunnen geïnteresseerden zich aanmelden, waarna in december de geselecteerde groep bekend wordt gemaakt. Zie voor verdere informatie www.healthinnovationschool.nl