GGD West-Brabant
Geplaatst op: 30-10-2018 om 08:26 uur
Laatst gewijzigd op: 07-05-2019 om 09:52 uur

Centrum Seksuele Gezondheid

Introtekst of slogan van pagina centrum seksuele gezondheid

Eventueel nog een intro

Bij welke locaties kan ik terecht?

Voor een afspraak kun je terecht bij

de GGD in Breda

de GGD in Bergen op Zoom (Halsteren)

de GGD in Roosendaal

Meisjesbesnijdenis
Op ons Sense-spreekuur komen meisjes of vrouwen die vragen stellen over besnijdenis of hun eigen ervaringen delen. Een besnijdenis meemaken kan een traumatische ervaring zijn. Blijf er niet mee zitten, praat erover. Maak een afspraak via 0900 369 69 69.
Ben jij een sekswerker?

Inloopspreekuur 'Als seks je werk is'

  • Breda Doornboslaan 225-227: iedere dinsdag van 11.00 - 12.30 uur. 
  • Halsteren Lindenlaantje 1A: op donderdag in de oneven weken van 11.00 - 12.00 uur. 

Op donderdag 4 juli is het inloopspreekuur in Halsteren gesloten.

Je kunt binnenlopen, zonder afspraak.

Heb je genoeg van sekswerk en wil je ondersteuning op weg naar ander werk? Dan is het regionaal uitstap programma prostitutie (RUPS) misschien iets voor jou.
Heb je vragen, bel ons dan op maandag of dinsdag op 06-23082439 of kom langs op het inloopspreekuur.

Onderzoek: Lieve seks of Sexy liefde?

Het Lieve seks of Sexy liefde (LSSL) project onderzoekt hoe liefde en seks met elkaar samenhangen in intieme relaties van jongvolwassenen. Als deelnemend koppel worden jullie geïnterviewd, vullen korte vragenlijsten in, en voeren een gesprek met elkaar en je beste vriend(in). Hiermee wordt onderzocht hoe positieve en negatieve ervaringen met liefde en seks zijn verweven, en samenhangen met het algemene welzijn. Bovendien zoeken we een antwoord op de hoofdvragen: (1) Is het seksleven van jongvolwassen koppels prettig, omdat hun relatie prettig is (Lieve seks)? (2) Is de relatie van jongvolwassen koppels prettig, omdat hun seksleven prettig is (Sexy liefde)? Of allebei?!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken heteroseksuele koppels (m/v) tussen de 18-27 jaar. Ben of ken jij iemand die graag mee wilt doen aan leuk en bijzonder wetenschappelijk onderzoek? Mail dan naar lssl@essb.eur.nl of kijk voor meer informatie op www.lsslproject.nl