GGD West-Brabant
Geplaatst op: 30-10-2018 om 08:26 uur
Laatst gewijzigd op: 29-05-2020 om 21:25 uur

Centrum Seksuele Gezondheid

Seksualiteit is een belangrijk onderdeel van het leven voor bijna alle mensen en voor alle leeftijden. Het Centrum seksuele gezondheid staat dan ook voor gezonde seksualiteit voor iedereen en we gaan hierover op een positieve en respectvolle manier het gesprek aan. We geven hulpverlening en advies over verschillende onderwerpen zoals over seksualiteit, anticonceptie (voorbehoedsmiddelen) en seksueel overdraagbare aandoeningen (soa testen).

De GGD heeft spreekuren Seksuele Gezondheid voor al je vragen over liefde en seks. Ben jij jonger dan 25 jaar en wil je een deskundige spreken? Maak een afspraak en kom bij ons langs,  0900 369 69 69.

Chatten, mailen of informatie lezen kan ook, ga hiervoor naar sense.info. De website voor al jouw vragen over liefde en seks.

Let op: 
Momenteel is het niet mogelijk om een SOA test te doen wanneer je geen SOA gerelateerde klachten hebt. Je leest het op de website wanneer dit weer mogelijk is. Heb je wel klachten of ben je gewaarschuwd? Neem dan contact op via 0900 369 69 69. Een waarschuwing en klachten zullen altijd telefonisch uitgevraagd worden om te zien of je in aanmerking komt voor een test.

Nieuws

Intimiteit en Corona

Samen kunnen we ervoor zorgen dat het coronavirus zich niet verder verspreidt. Belangrijke regels hierbij zijn dat we 1,5 meter afstand van elkaar houden en vaak onze handen wassen. Zo voorkomen we dat veel meer mensen ziek worden en sterven. Maar wat betekent dit voor intimiteit en seks?

Lees verder

Bij welke locaties kan ik terecht?

Voor een afspraak kun je terecht bij

de GGD in Breda

de GGD in Bergen op Zoom (Halsteren)

de GGD in Roosendaal

Meisjesbesnijdenis
Op ons Sense-spreekuur komen meisjes of vrouwen die vragen stellen over besnijdenis of hun eigen ervaringen delen. Een besnijdenis meemaken kan een traumatische ervaring zijn. Blijf er niet mee zitten, praat erover. Maak een afspraak via 0900 369 69 69.
Ben jij een sekswerker?

Inloopspreekuur 'Als seks je werk is'

Vanaf 11 augustus a.s. is het mogelijk, voor sekswerkers, te bellen naar het telefonisch inloopspreekuur van Annefien en Melanie.

Je kunt ons bereiken iedere dinsdag van 10.00-16.00 voor een telefonisch consult en een test afspraak, ook voor afspraak hepatitis B vaccinatie.

Ons telefoonnummer is  06 23082439. Laat je ieder half jaar even controleren!

Iedere dinsdag, gratis en anoniem!

 

 

Ik wil een soa-test

 
Maak een afspraak: 0900 369 69 69
08:30 tot 17:00 uur