GGD West-Brabant

Wat bezielt het coronateam van GGD West-Brabant

Wat bezielt het coronateam van GGD West-Brabant? Met deze vraag kwam vlogster Marleen Hoftijzer naar ons toe. Wij gaven haar een uitgebreid kijkje achter de schermen in een vlogserie van 5 afleveringen. Zo kan iedereen zien wat we doen en kennis maken met de mensen die dagelijks vele uren bij ons in touw zijn in de bestrijding van het coronavirus.

Vlog #1 - Bas de Regt

In deze vlog gaat Marleen op pad met collega Bas de Regt die verantwoordelijk is voor de opbouw en inrichting van de vaccinatielocaties.

 

Vlog #2 - Abdel Agharbi

In deze vlog gaat Marleen op pad met collega Abdel Agharbi die assistent dagcoördinator is bij de teststraat in Bergen op Zoom.

 

 Vlog #3 - Carmen Verheijen

In deze vlog gaat Marleen op pad met collega Carmen Verheijen die vertelt hoe we in korte tijd honderden nieuwe medewerkers werven en opleiden. 

 

Vlog #4 - Rob Hendrix

In deze vlog gaat Marleen op pad met collega Rob Hendrix, dagcoördinator bij de vaccinatielocatie Breepark in Breda. Rob werkt normaal in de evenementenbranche. Door zijn werk bij de GGD werkt hij mee aan het weer opengaan van de evenementenwereld: een win-win situatie wat hem betreft.

Plaats reactie

 • Ik was vandaag in de test straat. Er werd mij gevraagd of ik eerder getest was. Toen ik daarop nee had geantwoord, werd mij verteld (quote) het voelt ongeveer alsof je water in he neus krijgt.
  lieve testdame: bent u wel eens getest?
  wel eens water in uw neus gehad?
  het lijkt in de verste verte niet op elkaar.....
  die teststok.....die doet gewoon pijn!
  ik zou op zoek gaan naar een nieuwe vergelijking, als ik u was....

  Gepost door: Marileen op 31-05-2021 om 20:20
Marleen Hoftijzer
Marleen Hoftijzer
Plaatsingsdatum
25-05-2021, 20:18
Categorieën
 • Werken bij de GGD