GGD West-Brabant
Geplaatst op: 21-01-2019 om 15:13 uur
Laatst gewijzigd op: 10-03-2019 om 21:21 uur

GGD Academy

De GGD Academy is de afdeling voor kennisdeling en trainingen voor professionals in de regio West-Brabant op het gebied van Publieke Gezondheid.

Privacy bij de GGD Academy in één oogopslag

Hieronder vindt u onze privacy principes en wat u in ieder geval moet weten over wat we met uw persoonsgegevens doen. Het gaat per slot van rekening toch om uw privacy, en daar mag wat ons betreft geen onduidelijkheid over bestaan.

De GGD Academy organiseert symposia, workshops en trainingen op maat voor professionals en ketenpartners in de regio West-Brabant.

Welke gegevens verzamelen we over u?  
Wij verzamelen uw naam, telefoonnummer en mailadres en in het geval van accreditatie ook uw BIG-nummer of een ander registratienummer.
Waarom verzamelen we deze gegevens over u?

Om u op de hoogte te houden van de bijeenkomsten waar u zich voor aangemeld heeft, om een afspraak te kunnen maken en om een factuur te kunnen verzenden. Uw BIG-nummer of registratienummer vragen we alleen als er voor een bijeenkomst accreditatie wordt aangevraagd.

Worden deze gegevens met anderen gedeeld?

Uw naam, mailadres en telefoonnummer worden alleen met de trainer(s) gedeeld. Uw BIG-nummer wordt gedeeld met het betreffende accreditatiebureau en staat ook op de deelnemerslijst. Deze lijst is zichtbaar voor andere deelnemers en de trainer(s).

Hoe lang bewaren we deze gegevens?
Uw gegevens worden 1 jaar bewaard. Indien u wenst kunt u hier inzage in krijgen.